Den tidligere radikale, Ny Alliance – og dernæst konservative politiker Naser Khader er vendt hjem fra USA. Nu vil han stå på mål for et Danmark truet af naziislamisme og masseindvandring. 
Foto: Polfoto
Den tidligere radikale, Ny Alliance – og dernæst konservative politiker Naser Khader er vendt hjem fra USA. Nu vil han stå på mål for et Danmark truet af ”naziislamisme og masseindvandring”. Foto: Polfoto

“De må gerne kalde mig en amatør”

Khaders konservative comeback kommer ikke til at gøre den syriskfødte mellemøst-ekspert til fuldblodspolitiker. Det bliver han aldrig.

 interview

Af Jonas Sloth Bach | [email protected]

Da Naser Khader i 2011 ikke blev genvalgt for de Konservative, lignede det slutningen på en turbulent politisk karriere. Nu bringer han sig atter i spil som konservativ folketingskandidat i Østjylland, og selv mener Naser Khader, at årene væk fra dagligdagen på Christiansborg har styrket ham.

- Det var en gave, jeg ikke blev genvalgt dengang. Det var godt, jeg blev sparket ud, så jeg kunne blive klogere, siger Naser Khader på en travl mobiltelefon et par timer efter det pressemøde i onsdags, hvor han annoncerede sit politiske comeback.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Demokrati

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57