Kommunen.dk
MENU
Den tidligere radikale, Ny Alliance – og dernæst konservative politiker Naser Khader er vendt hjem fra USA. Nu vil han stå på mål for et Danmark truet af naziislamisme og masseindvandring. 
Foto: Polfoto
Den tidligere radikale, Ny Alliance – og dernæst konservative politiker Naser Khader er vendt hjem fra USA. Nu vil han stå på mål for et Danmark truet af ”naziislamisme og masseindvandring”. Foto: Polfoto

“De må gerne kalde mig en amatør”

“De må gerne kalde mig en amatør”

Khaders konservative comeback kommer ikke til at gøre den syriskfødte mellemøst-ekspert til fuldblodspolitiker. Det bliver han aldrig.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Da Naser Khader i 2011 ikke blev genvalgt for de Konservative, lignede det slutningen på en turbulent politisk karriere. Nu bringer han sig atter i spil som konservativ folketingskandidat i Østjylland, og selv mener Naser Khader, at årene væk fra dagligdagen på Christiansborg har styrket ham.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.