Kommunen.dk
MENU

Danskerne dumper strukturreformen

Danskerne dumper strukturreformen

Under fem procent af danskerne synes, at kommunerne er kommet til at fungere bedre af kommunalreformen, viser ny undersøgelse for Kommunen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Ved strukturreformens fødsel lovede daværende indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (V), at borgerne tydeligt ville kunne mærke en forbedret service, når kommunerne blev 'store og stærke'. Men nu viser tallene det stik modsatte. I en undersøgelse foretaget af A&B Analyse for avisen Kommunen svarer danskerne på, om de synes, at deres kommune er kommet til at fungere bedre efter strukturreformen. Kun 4,6 procent siger ja. 44,4 procent synes, det går dårligere, og resten kan ikke mærke forskel. Samtidigt viser undersøgelsen, at de mest utilfredse er de ældre borgere, plus de mindst velstillede. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.