Politik fra rødderne
Lego-familien Kirk Kristiansen arbejder sammen med andre af erhvervslivets toneangivende familier på at få fjernet afgiften på generationsskifte i firmaer. Her ses familien sammen med administrerende direktør Jørgen Vig Knudstorp og arkitekt Bjarke Ingels.Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto

Danske rigmænd har valgt mærkesag

 netværk

Af Morten Munkholm | [email protected]

Hvad fatter gør, har ofte vist sig at være det rigtige for en række familieejede danske virksomheder, som efterhånden har skabt ganske store milliardformuer, der vil gå i arv.

Ifølge det amerikanske magasin Forbes har vi seks dollarmilliardærer i Danmark, og fem af dem er i dag en del af netværket ’Vækst i Generationer’. Netværket består af 13 store familieejede virksomheder, som arbejder på at få fjernet den afgift, der er lagt på at sende ejerskabet af familiens virksomhed videre til næste generation.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57