Politik fra rødderne

Danske byer med livskvalitet

Aalborgenserne bor billigt, københavnerne cykler flittigt, og folk fra Istanbul stoler ikke på hinanden. Det viser en ny undersøgelse af livskvaliteten i 75 europæiske byer.

 bruxelles

Af Redaktionen | [email protected]

Visse ting kommer ikke som den store overraskelse i en ny undersøgelse af livet i 75 europæiske byer, som EU-Kommissionen har gennemført. London er det sted, hvor folk pendler længst, og hvor over halvdelen bruger mere end tre kvarter på at komme på job. Istanbul er det sted, hvor færrest stoler på hinanden. Og Paris er byen, hvor færrest mener, at det muligt at finde en lejlighed til en ordentlig pris, hvor flest bruger offentlig transport, og færrest kunne finde på at tage bilen på jobbet. 

Danmark er i undersøgelsen repræsenteret ved Aalborg og København, og de to byer udmærker sig begge to i undersøgelsen, men på ret forskellige felter.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

EU

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57