Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Danmark, dejligst vang og vænge, lukt med bølgen blå …

Debat/ Danmark, dejligst vang og vænge, lukt med bølgen blå …

23. mar. 2015
Thorkild Høyer
THORKILD HØYER
ADVOKAT
Email
Advokat med møderet for Højesteret og speciale i strafferet. Høyer har været forsvarer i en række markante retssager, blandt andet Blekingegade- sagen og COP 15-sagen.
"Det modsætningsfyldte i Danmarks politik fremgår af, at Alliancen mod IS, som Danmark har tilsluttet sig, leverer våben og træning til YPG. Samtidig gennemfører Danmark på foranledning af Tyrkiet en stort anlagt og kostbar straffesag mod kurdere, der her i landet har indsamlet penge til en kurdisk TV-station."

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Foråret har ramt Danmark, og findes der noget dejligere i vort pragtfulde land? Efter måneder med depressivt mørke går vi lysere tider i møde. Sådan må en champagnerus være! Det er svært i denne tid at finde noget at være utilfreds med. Og vort land er jo dejligt - et rimeligt velfungerende demokrati, lokalt som nationalt. Vi tager os af hinanden - sådan da. Vi er dynamiske, tilpasser os ændrede vilkår. Vi sætter pris på det gode liv og realiserer det. Så alt i alt, går det jo godt. Der er kritik og problemer - uligheden stiger; stadig for megen arbejdsløshed; politikere, vi ikke stoler på; problemer med integration og flygtninge; terroranslag, omend risikoen i trafikken er meget større. Vi tilpasser os ændrede vilkår. Små ændringer fra dag til dag, fra år til år. Vi mærker dem ikke meget, og vi tilpasser os. Det gælder jo utallige områder, og her vil jeg forholde mig til en del af juraens område.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.