Kommunen.dk
MENU
De ansatte på hjertemedicinsk afdeling i Esbjerg forsøgte i september at råbe direktionen op angående dårligt arbejdsmiljø og mange opsigelser, men ifølge de ansatte fik de ingen reaktion. Det afviser ledelsen, som nu sætter ny handleplan igang.  (genrefoto).
De ansatte på hjertemedicinsk afdeling i Esbjerg forsøgte i september at råbe direktionen op angående dårligt arbejdsmiljø og mange opsigelser, men ifølge de ansatte fik de ingen reaktion. Det afviser ledelsen, som nu sætter ny handleplan igang. (genrefoto).
Foto: Finn Byrum/Ritzau Scanpix

Dårligt arbejdsmiljø og fraværende ledelse har sendt hjertemedicinsk afdeling i knæ i Region Syddanmark

Dårligt arbejdsmiljø og fraværende ledelse har sendt hjertemedicinsk afdeling i knæ i Region Syddanmark

En hjertemedicinsk afdeling sendte i september et bekymringsbrev til øverste direktion om manglende patientsikkerheden og dårligt arbejdsmiljøet. Det havde dog ingen effekt, mener de ansatte. Nu lukker direktionen flere sengepladser, men afviser ikke at have reageret fra start.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I september modtog direktionen på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg et bekymringsbrev fra  hjertemedicinsk afdeling. Brevet var ikke til at tage fejl af. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.