dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Ifølge borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) skyldes den lave kassebeholdning i Fredensborg blandt andet en række uforudsete regninger samtidig med, at de havde planlagt at bygge en ny skole og en idrætshal for samlet 180 millioner kroner.
Foto: Jens Dresling / Polfoto
Ifølge borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) skyldes den lave kassebeholdning i Fredensborg blandt andet en række uforudsete regninger samtidig med, at de havde planlagt at bygge en ny skole og en idrætshal for samlet 180 millioner kroner. Foto: Jens Dresling / Polfoto

Corydon kan gøre indhug i kommunekassen

Corydon kan gøre indhug i kommunekassen

For andet år i træk varsler finansministeren, at han vil fjerne de tre milliarder ekstra kroner, kommunerne har fået til at styrke deres kassebeholdning. Det vil gøre ondt værre i Fredensborg, hvor de i forvejen kæmper med at puge nok penge sammen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

15,7 millioner kroner - eller cirka 400 kroner per indbygger. Det var, hvad Fredensborg Kommunes gennemsnitlige kassebeholdning lød på i marts. Kommunen er kommet et godt stykke under Økonomi- og Indenrigsministeriets tommelfingerregel for, hvor mange penge en kommune bør have. Den lyder på 1.000 kroner per indbygger, og allerede sidste år kom Fredensborg under tilsyn ved ministeriets embedsmænd.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier