Kommunen.dk
MENU
Ifølge borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) skyldes den lave kassebeholdning i Fredensborg blandt andet en række uforudsete regninger samtidig med, at de havde planlagt at bygge en ny skole og en idrætshal for samlet 180 millioner kroner.
Foto: Jens Dresling / Polfoto
Ifølge borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) skyldes den lave kassebeholdning i Fredensborg blandt andet en række uforudsete regninger samtidig med, at de havde planlagt at bygge en ny skole og en idrætshal for samlet 180 millioner kroner. Foto: Jens Dresling / Polfoto

Corydon kan gøre indhug i kommunekassen

Corydon kan gøre indhug i kommunekassen

For andet år i træk varsler finansministeren, at han vil fjerne de tre milliarder ekstra kroner, kommunerne har fået til at styrke deres kassebeholdning. Det vil gøre ondt værre i Fredensborg, hvor de i forvejen kæmper med at puge nok penge sammen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

15,7 millioner kroner - eller cirka 400 kroner per indbygger. Det var, hvad Fredensborg Kommunes gennemsnitlige kassebeholdning lød på i marts. Kommunen er kommet et godt stykke under Økonomi- og Indenrigsministeriets tommelfingerregel for, hvor mange penge en kommune bør have. Den lyder på 1.000 kroner per indbygger, og allerede sidste år kom Fredensborg under tilsyn ved ministeriets embedsmænd.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.