Politik fra rødderne

Connie til EU-partier: Find jeres ben i velfærdsdebatten!

De EU-positive partier i Danmark skal blive bedre til at udkæmpe kampene om eksempelvis velfærdsydelser i EU, mener klimakommissær Connie Hedegaard, der hæfter sig ved, at den danske EU-modstand efter EP-valget er reduceret til ét mandat.

 ep14

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Europa-Parlamentsvalget var en begmand til de etablerede socialdemokratiske, liberale og konservative partier på tværs af kontinentet. EU-skeptikere fra højre og venstre gik voldsomt frem i både Nord- og Sydeuropa.

Det er en udvikling, som de traditionelle partier bør tage ved lære af, mener den danske klimakommissær Connie Hedegaard (K). De pro-europæiske partier i Folketinget forærede nærmest scenen til Dansk Folkeparti ved ikke at finde et fælles standpunkt for den danske holdning i børnecheckdebatten.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

EU


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57