Politik fra rødderne

Byrødder uenige om løn

Der var hård borgerlig kritik, da Sønderborgs borgmester sidste år gjorde posten som formand for forsyningsselskabet lønnet. Men nu giver kritikerne sig selv et økonomisk skulderklap. 

 politik

Af Mia Tang | [email protected]

”Socialdemokratiske pampere” – så hårde var ordene, da Socialdemokraterne i Sønderborg sidste år besluttede, at den nye formand for forsyningsselskabet skulle have løn. De borgerlige partier mente, at arbejdet lå tæt op af, hvad der i forvejen blev gennemarbejdet i teknisk ­udvalg, og mente, at Social­demokra-terne bare var ude på at give sig selv ekstra i lønposen. 

Efter valget kommer den nye borgmester fra den borgerlige Fællesliste med støtte fra Konservative, Venstre og Dansk Folkeparti. Efter konstitueringen valgte også SF og Slesvigsk Parti at tilslutte sig, men borgmesterkæden hænger altså nu om en borgerlig hals. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57