Kommunen.dk
MENU
Billede

Byrødder: Uden fleksibilitet fra chefen ville vi ikke sidde i byrådet

Byrødder: Uden fleksibilitet fra chefen ville vi ikke sidde i byrådet

Næsten hver uge må de forlade deres pind for at deltage i politiske møder i arbejdstiden. Opbakningen fra arbejdsgiveren er afgørende for, at de kan kombinere et job i det private med byrådsarbejdet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Da Maria Lundahl Assov for snart otte år siden besluttede at stille op til kommunalvalget for Socialdemokratiet, bankede hun på chefens dør og fortalte om sine planer. Det blev der taget godt imod, selvom det ville betyde, at hun jævnlig må tage til møder midt i arbejdstiden. Maria Lundahl Assov er grafiker og ansat i en privat kommunikationsvirksomhed i Rødovre, og ved siden af er hun byrådsmedlem i Ballerup Kommune. Som privatansat byrådsmedlem er fleksibiliteten og den positive indstilling fra arbejdspladsens side afgørende.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.