Politik fra rødderne

Byrødder: Christiania-indsats er for dyr og dårlig

40 millioner kroner til bekæmpelse af hashhandlen på Christiania er både dumt og dyrt, mener københavnske kommunalpolitikere. Justitsministeren sender mikrofonen videre til politidirektøren i København.

 hashhandel

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

På en tilfældig onsdag, mens forårssolen kaster skygger over Christiania, er der konstant trafik ved de mere end tyve hashboder, der holder åbent. Hverken kunder eller sælgere ser ud til at lade sig stresse ved tanken om, at der i snart halvandet år er blevet kastet mindst 40 millioner (ifølge Justitsministeriet) om året efter Task Force Pusherstreet, der skal stoppe det åbenlyse hashsalg på Christiania.

En lang række københavnske borgerrepræsentationspolitikere fra den yderste venstrefløj til Liberal Alliance får til gengæld panderynker over prisen på Christiania-styrken. De mener decideret, at indsatsen er spild af skattepenge.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57