Politik fra rødderne

Byrådspolitikere må ikke tale med embedsmænd

I Vallensbæk må politikerne ikke henvende sig direkte til embedsmænd. De skal gå igennem borgmesteren. Ekstrem grad af topstyring og hæmmende for arbejdet, lyder kritikken.

 lokaldemokrati

Af Redaktionen | [email protected]

Langsommelig og uhyre tung arbejdsgang. Sådan oplever flere oppositionspolitikere arbejdet som kommunalbestyrelsesmedlem i Vallensbæk. De føler, at de afskæres fra viden, fordi de ikke må kontakte kommunens embedsmænd med selv de mindste faktuelle spørgsmål. Forespørgslen skal ske via borgmesteren.

”Jeg ser det som en ekstrem grad af topstyring og en ekstrem angst for, at nogle politikere skulle finde på at blande sig i, hvordan tingene foregår i kommunen,” siger Kenneth Kristensen Berth, der er kommunalbestyrelsesmedlem for Dansk Folkeparti.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57