Kommunen.dk
MENU

Borgerne kræver frit udsyn til borgmestres privatinvesteringer

Borgerne kræver frit udsyn til borgmestres privatinvesteringer

Politikere bliver alle skåret over én kam, når det kommer til åbenhed om privatøkonomiske interesser – borgerne vil kende dem. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En undersøgelse i Kommunen i sidste måned konkluderede stor villighed blandt borgmestrene til at blotlægge deres privatøkonomiske interesser. Og det spiller godt sammen med en ny opinionsundersøgelse fra A&B Analyse, hvor et stort flertal af borgerne gør krav på, at borgmestrene løfter pengesløret. Men det rokker ikke ved holdningen hos Elvin Hansen (S), borgmester i Odder Kommune, der er blandt mindretallet af borgmestre, der stritter imod kravet om åbenhed ifølge rundringningen. Han tolker undersøgelsen som befolkningens trang til at kunne snage i de folkevalgtes privatliv. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.