Politik fra rødderne

Bedragerisigtet er studentermedhjælper

En studentermedhjælper blev i sidste uge sigtet for at have begået underslæb og bedrageri mod Københavns Kommune for små 800.000 kroner.

 bedrageri

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

En studentermedhjælper har angiveligt franarret Københavns Kommune små 800.000 kroner. Den 24-årige mand, der tidligere er omtalt som embedsmand, har klaret forefaldende opgaver i beskæftigelses- og integrationsforvaltningen, hvor han har tjent cirka 10.000 kroner om måneden, afslører en aktindsigt.

I sidste uge blev han afhørt af politiet, der nu har sigtet ham for underslæb for 35.000 kroner og bedrageri for 733.000 kroner. Underslæbet handler om taxature til og fra arbejde. Bedrageriet handler om, at der er købt annoncer, T-shirts, nøgleringe og brugt et mindre beløb på eget forbrug.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57