Kommunen.dk
MENU
Alternativets Uffe Elbæk vil sætte de kommunale medarbejdere fri til at lave flere eksperimenter og sprede de gode ideer til andre kommuner.  
Foto: Polfoto
Alternativets Uffe Elbæk vil sætte de kommunale medarbejdere fri til at lave flere eksperimenter og sprede de gode ideer til andre kommuner.  Foto: Polfoto

Alternativet vil skabe vilde kommunale eksperimenter

Alternativet vil skabe vilde kommunale eksperimenter

Enkelte kommuner skal sættes fri til at eksperimentere i en endnu mere radikal udgave af ordningen med frikommuner. Uffe Elbæk fortæller her om Alternativets vision for kommunerne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Uffe Elbæk har mørke rande under øjnene og synker usædvanlig dybt ned, da han sætter sig til rette i stolen. Det er dagen efter Folketingets åbningsdebat, hvor den tidligere kulturminister for De Radikale og nuværende løsgænger har været sidste mand på talerstolen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.