Politik fra rødderne
Alternativets Uffe Elbæk vil sætte de kommunale medarbejdere fri til at lave flere eksperimenter og sprede de gode ideer til andre kommuner.  Foto: Polfoto

Alternativet vil skabe vilde kommunale eksperimenter

Enkelte kommuner skal sættes fri til at eksperimentere i en endnu mere radikal udgave af ordningen med frikommuner. Uffe Elbæk fortæller her om Alternativets vision for kommunerne.

 nytænkning

Af Jonas Sloth Bach | [email protected]

Uffe Elbæk har mørke rande under øjnene og synker usædvanlig dybt ned, da han sætter sig til rette i stolen. Det er dagen efter Folketingets åbningsdebat, hvor den tidligere kulturminister for De Radikale og nuværende løsgænger har været sidste mand på talerstolen.

Det er tæt på midnat efter den første åbningsdebat, siden Uffe Elbæk lancerede sit politiske projekt Alternativet. Partiets mål er at tage kampen op mod global opvarmning og ressourcespild samt at opfinde et nyt vækstbegreb og en ny politisk kultur. Men kan Uffe Elbæk svare på, hvordan kommunerne kan hjælpe med det?

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Demokrati


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57