Kommunen.dk
MENU
Jørgen Otto er født og opvokset på Ærø og elsker sin ø. Men han glæder sig også til at få mere tid til at se verden udenfor øen.
Foto: Joan Lykke Ammersbøll
Jørgen Otto er født og opvokset på Ærø og elsker sin ø. Men han glæder sig også til at få mere tid til at se verden udenfor øen. Foto: Joan Lykke Ammersbøll

Ærøs borgmester: "Det at blive farfar - dét har ramt mig i hjertet"

Ærøs borgmester: "Det at blive farfar - dét har ramt mig i hjertet"

Ærøs borgmester er en følsom fyr, der går op i retfærdighed, de svages ve og vel, og om termokanden står, hvor den plejer. Kom med bagom afgående Jørgen Otto Jørgensen (S), der glæder sig til mere tid med sin 'Mandskvartet' og sine børnebørn.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

At få Landevejsprincippet rullet fuldt ud. Vi har fået nedsættelser i dryp, men ambitionen er at få det til at gælde hele året – også i sommerferien – så alle vores turis-ter, gæster og familie kan få glæde af lavere takster.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.