Politik fra rødderne

Æbleplantager og nyttehaver skal udvikle Nykøbing Falster

Med projektet ”Dyrk din by” sættes der fokus på, hvordan man dyrker byen – i to betydninger

 udvikling

Af Redaktionen | [email protected]

Bedre adgang til vandet, boliger til flere generationer og lokal madproduktion i nyttehaver. Det er nogle af de bud på, hvordan den lokale tradition, der er på Lolland-Falster for frugt- og fødevareproduktion, kan bruges til at udvikle Ydre Østerbro i Nykøbing Falster. Vinderprojektet foreslår for eksempel at æbleplantager og små nyttehaver er fremtiden for byen.

I overført betydning handler ”Dyrk din by” om nye måder at bo og bruge byen på og indgå i forskellige fællesskaber – og derigennem dyrke byen. Teamet giver blandt andet ideer til at indrette et kvartershus i en tidligere erhvervsejendom, forskellige boliger med plads til flere generationer under samme tag og bedre adgang til Guldborgsund til aktivitet og samvær.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57