Politik fra rødderne

Åben idestorm på nettet skal gøre skolen bedre

Folkeskolen får ikke flere penge foreløbig, mener formanden for børne- og ungdomsudvalget i Lyngby-Taarbæk. Derfor har hun startet en indsamling af ideer til en bedre skole for de samme ressourcer.

 idekatalog

Af Carsten Terp Beck Nilsson | [email protected]

Nogle siger, der mangler faglighed, andre, at der mangler penge. Men er der én ressource, der i hvert fald ikke er knaphed på i den danske folkeskole, så er det ord. 

Alene inden for de seneste 30 dage har avisdatabasen Infomedia registreret 1.470 artikler, hvor ordet folkeskole indgår.  Men ord alene skaber ikke en bedre skole, mener formanden for Børne- og ungdomsudvalget i Lyngby-Taarbæk, Trine Nebel Schou (R). Derfor har hun taget initiativ til det, hun kalder Danmarks største indsamling af ideer til folkeskolen. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57