Kommunen.dk
MENU

Debat/ Aarhusianerne kommer!

Debat/ Aarhusianerne kommer!

25. mar. 2012
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Uanset hvordan dette folketingsvalg ender, så bliver det et stort comeback til lands-politik for den nu forhenværende borgmester i Aarhus, Nicolai Wammen.  Mange regner ham for at være et godt bud på en indenrigsminister, hvis meningsmålingerne holder hjem, og rød blok sætter sig på magten. Skulle det mod forventning gå anderledes, således at Venstres statsminister Lars Løkke Rasmussen fortsætter, så peger mange iagttagere på, at Wammen vil efterfølge Helle Thorning-Schmidt som oppositionens leder.  Med tiden vil det formentlig ske under alle omstændigheder, medmindre at partiets højrefløj samler sig om en lige så stærk modkandidat, der kan forpurre den 40-årige Wammens march mod magtens allerhøjeste tinder.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.