Kommunen.dk
MENU
Nedim Yasar, som havde gennemført et exitprogram, blev skudt og dræbt efter en reception for sin bog Rødder i det nordvestlige København.
Nedim Yasar, som havde gennemført et exitprogram, blev skudt og dræbt efter en reception for sin bog "Rødder" i det nordvestlige København.
Foto: Carsten Snejbjerg / Ritzau Scanpix

40 pct. falder fra exitprogrammerne

40 pct. falder fra exitprogrammerne

Kun 60 procent af de personer, som politiet visiterer til exitprogrammer, gennemfører. Og kun 30 procent af dem, som henvender sig til politiet, gennemfører programmet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Banden Satudarahs tilholdssted på Ringbakken 10 i Toppevad ved Ganløse blev torsdag den 6. december om formiddagen ransaget i forbindelse med drabet på Nedim Yasar den 19. november 2018. Nedim Yasar blev dræbt foran det sted, hvor han havde holdt bogreception for bogen om sin tid som bandeleder og om tiden i politiets exitprogram.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.