Kommunen.dk
MENU

Debat/ 29 uger tilbage: Tronskifte og radikalt formandsbud

Debat/ 29 uger tilbage: Tronskifte og radikalt formandsbud

27. apr. 2013
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Tre gamle og to nye regionsformænd. Det skal være denne signaturs bud på regionsrådsvalget. Fire ud af fem regioner har i dag S-formænd, og blot den syddanske har én fra blå fløj: Carl Holst (V), næstformanden for Danske Regioner, der trods upopulære beslutninger om sygehuslukninger ser ud til at kunne glide ubesværet ind i en ny periode. Syddanmark er – med 13 pladser – den eneste region, hvor V er størst, og Holst, som fik hele 67.372 personlige stemmer mod Poul-Erik Svendsens (S) 32.079, vil efter alt at dømme kunne se frem til sin tredje periode som formand. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.