Politik fra rødderne
Kirsten Christensen og børn får eftermiddagsmad i haven. Der er flag på bordet, fordi en af ungerne har fødselsdag.”Vi dagplejere får altid skudt i skoen, at vi jo får skattefradrag for blandt andet kosten. Men morgenmad, formiddagsmad, frokost, eftermiddagsmad og også en lille ekstra snack til de sene børn er langt fra dækkende for dagplejernes faktiske udgifter,” siger Kirsten Christensen
Foto: Jan Toft Christensen

Tre børn er perfekt. Fire børn, det passer. Fem børn, det er for mange!

Jeg elsker mit job, men ... lav normeringen om. Vi har brug for åndehuller. Det samme har børnene, vores fremtid, lyder appellen fra en dagplejer.

 kære politiker

Af Hanne Korvig | hanne@kommunen.dk

I denne serie beder vi en række kommunale og regionale ansatte om at beskrive deres job; hvad fungerer? Hvad fungerer ikke? Så kære politikere; læs, lyt og lær af stemmerne derude: Dette kunne gøre mit arbejde endnu bedre! Denne gang: Dagplejeren.

 


   

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked

Børn & unge

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57