Kommunen.dk
MENU
Kirsten Christensen og børn får eftermiddagsmad i haven. Der er flag på bordet, fordi en af ungerne har fødselsdag.Vi dagplejere får altid skudt i skoen, at vi jo får skattefradrag for blandt andet kosten. Men morgenmad, formiddagsmad, frokost, eftermiddagsmad og også en lille ekstra snack til de sene børn er langt fra dækkende for dagplejernes faktiske udgifter, siger Kirsten Christensen
Kirsten Christensen og børn får eftermiddagsmad i haven. Der er flag på bordet, fordi en af ungerne har fødselsdag.”Vi dagplejere får altid skudt i skoen, at vi jo får skattefradrag for blandt andet kosten. Men morgenmad, formiddagsmad, frokost, eftermiddagsmad og også en lille ekstra snack til de sene børn er langt fra dækkende for dagplejernes faktiske udgifter,” siger Kirsten Christensen
Foto: Jan Toft Christensen

Tre børn er perfekt. Fire børn, det passer. Fem børn, det er for mange!

Tre børn er perfekt. Fire børn, det passer. Fem børn, det er for mange!

Jeg elsker mit job, men ... lav normeringen om. Vi har brug for åndehuller. Det samme har børnene, vores fremtid, lyder appellen fra en dagplejer.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I denne serie beder vi en række kommunale og regionale ansatte om at beskrive deres job; hvad fungerer? Hvad fungerer ikke? Så kære politikere; læs, lyt og lær af stemmerne derude: Dette kunne gøre mit arbejde endnu bedre! Denne gang: Dagplejeren.

 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.