Kommunen.dk
MENU
Store armbevægelser. Tour de France-direktør Christian Prudhomme gæstede i november København, hvor Frank Jensen drømmer om en dansk start på det historiske cykelløb. 
Foto: Philip Davali / Polfoto
Store armbevægelser. Tour de France-direktør Christian Prudhomme gæstede i november København, hvor Frank Jensen drømmer om en dansk start på det historiske cykelløb. Foto: Philip Davali / Polfoto

Tour-start kan koste trecifret millionbeløb

Tour-start kan koste trecifret millionbeløb

London takkede i efteråret nej til en Tour de France-start, da regningen så ud til at løbe op i 350 millioner kroner. Her­hjemme forventer politikerne at kunne afholde en i 2019 eller 2020 for 90 millioner kroner, og det bygger på et skudsikkert budget, forsikrer overborgmester Frank Jensen (S).

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

198 af verdens bedste cykelryttere, der suser forbi Københavns ikoniske rådhustårn, udover en Storebæltsbro flankeret af roterende møllevinger i helikopterperspektiv, ned langs Harald Blåtands Jellingsten, hen over brostenene i Christiansfeld og forbi Roskilde Festivalens Orange Scene, der for eventets skyld er malet gul.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.