Søren Pape Poulsen (K) ønsker ikke at udtale sig om sagen, da han ikke længere er ansvarlig for kommunens dispositioner.
Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto
Søren Pape Poulsen (K) ønsker ikke at udtale sig om sagen, da han ikke længere er ansvarlig for kommunens dispositioner. Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto

Styrelse er betænkelig ved Papes stadionsponsorat

Konkurrencestyrelsens hypotese er nu, at der var tale om konkurrenceforvridende støtte, da daværende borgmester Søren Pape (K) i 2011 trumfede en sponsoraftale med Viborg FF igennem. I sidste ende kan sponsoratet kræves ophævet og støtten tilbagebetalt.

 foldbold for folket

Af Morten Munkholm | [email protected]

Solgt for billigt, købt for dyrt. I en ‘meddelelse om betænkeligheder’, som Kommunen har fået aktindsigt i, skriver Konkurrencestyrelsen, at de nu arbejder udfra en hypotese om, at Viborg Kommune har ydet konkurrenceforvridende støtte ved først at sælge stadionnavnet under markedspris til Viborg FF i 2010 og efterfølgende købe det langt dyrere gennem Energi Viborg i 2011.

- Vi er ikke derhenne, hvor vi er klar til at afgøre sagen endnu. Meddelelsen skal altså ikke ses som et udkast til en afgørelse, men som et udtryk for de betænkeligheder, vi arbejder med at underbygge, forklarer kontorchef i Konkurrencestyrelsen Søren Bo Rasmussen.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Kultur

Økonomi

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57