Politik fra rødderne

Søren Pape Poulsen (K) ønsker ikke at udtale sig om sagen, da han ikke længere er ansvarlig for kommunens dispositioner.
Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto
Søren Pape Poulsen (K) ønsker ikke at udtale sig om sagen, da han ikke længere er ansvarlig for kommunens dispositioner. Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto

Styrelse er betænkelig ved Papes stadionsponsorat

Konkurrencestyrelsens hypotese er nu, at der var tale om konkurrenceforvridende støtte, da daværende borgmester Søren Pape (K) i 2011 trumfede en sponsoraftale med Viborg FF igennem. I sidste ende kan sponsoratet kræves ophævet og støtten tilbagebetalt.

 foldbold for folket

Af Morten Munkholm | [email protected]

Solgt for billigt, købt for dyrt. I en ‘meddelelse om betænkeligheder’, som Kommunen har fået aktindsigt i, skriver Konkurrencestyrelsen, at de nu arbejder udfra en hypotese om, at Viborg Kommune har ydet konkurrenceforvridende støtte ved først at sælge stadionnavnet under markedspris til Viborg FF i 2010 og efterfølgende købe det langt dyrere gennem Energi Viborg i 2011.

- Vi er ikke derhenne, hvor vi er klar til at afgøre sagen endnu. Meddelelsen skal altså ikke ses som et udkast til en afgørelse, men som et udtryk for de betænkeligheder, vi arbejder med at underbygge, forklarer kontorchef i Konkurrencestyrelsen Søren Bo Rasmussen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kultur

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57