Kommunen.dk
MENU
Søren Pape Poulsen (K) ønsker ikke at udtale sig om sagen, da han ikke længere er ansvarlig for kommunens dispositioner.
Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto
Søren Pape Poulsen (K) ønsker ikke at udtale sig om sagen, da han ikke længere er ansvarlig for kommunens dispositioner. Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto

Styrelse er betænkelig ved Papes stadionsponsorat

Styrelse er betænkelig ved Papes stadionsponsorat

Konkurrencestyrelsens hypotese er nu, at der var tale om konkurrenceforvridende støtte, da daværende borgmester Søren Pape (K) i 2011 trumfede en sponsoraftale med Viborg FF igennem. I sidste ende kan sponsoratet kræves ophævet og støtten tilbagebetalt.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Solgt for billigt, købt for dyrt. I en ‘meddelelse om betænkeligheder’, som Kommunen har fået aktindsigt i, skriver Konkurrencestyrelsen, at de nu arbejder udfra en hypotese om, at Viborg Kommune har ydet konkurrenceforvridende støtte ved først at sælge stadionnavnet under markedspris til Viborg FF i 2010 og efterfølgende købe det langt dyrere gennem Energi Viborg i 2011.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.