Politik fra rødderne

Thomas Adelskov nærer stor kærlighed for sin vandkants-kommune ‘Odden’, hvor man holder øje med både økonomien og hinanden. Her er han knipset ved vandkanten i Allinge. 
Thomas Adelskov nærer stor kærlighed for sin vandkants-kommune ‘Odden’, hvor man holder øje med både økonomien og hinanden. Her er han knipset ved vandkanten i Allinge. 
Foto: Jens Nørgaard Larsen, Ritzau Scanpix

‘Man skal vide, at man ikke bliver klappet ned fra talerstolen hver gang’

Han elsker ‘Odden’ og jobbet som borgmester uanset bøvl med stramme budgetter og hardcore respons på sociale medier. Kom med bagom Thomas Adelskov (S), der hilser følelser velkommen i politik, mens han sparker lidt til bildækkene.

 bagom borgmesteren

Af Hanne Korvig | [email protected]

Hvis man skulle lave en opskrift på en borgmester, skulle man tilsætte lige dele stædighed, vilje og ydmyghed plus en knivspids kynisme. Og, ikke mindst en umådelig stor portion kærlighed til sin egn, fordi man bruger så uendeligt mange ressourcer på den.

Opskriften er Thomas Adelskovs (S). Han rummer det hele selv, særligt det med kærligheden til vandkants-kommunen Odsherred, der aktuelt nok er mest kendt for sin afprøvning af en fire dages arbejdsuge og den frække ungdoms-tv-serie Doggystyle (DR3), der handler om at være ung i provinsen eller ‘ung på Odden’, som borgmesteren har formuleret det på sin Facebook-side. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57