Politik fra rødderne

Liebhavere gider ikke psykisk syge naboer

Aleris Ungplan er ramt af stiv modvind i forsøget på at oprette socialpædagogiske opholdssteder ved Humlebæk. Naboerne klager, og kommunen vil ikke godkende placeringen i de dyre villakvarterer.

 opholdssteder

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Det kunne ellers være blevet til et flot udstillingsvindue for den store svenske koncern Aleris: To store millionvillaer et stenkast fra Øresund i en rolig del af det velstillede Humlebæk. De skulle have været det midlertidige hjem for seks unge i alderen 12-23 år med psykiske problemer som ADHD, Aspergers, depression og psykoser.

Men nu er der stukket en kæp i hjulet for Aleris’ store planer. I forbindelse med godkendelsen har Fredensborg Kommunes familieafdeling nemlig vurderet, at der ikke vil blive tale om et ”familielignende opholdssted”, men at det mere har ”karakter af en institution”. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57