Kommunen.dk
MENU
Fra sidste års økonomiaftaleforhandlinger mellem regeringen og KL. Men et spørgsmål udestår også i år: Kan der ikke snart findes et flertal, der både kan og vil gøre op med budgetlovens ødelæggende virkning på styringen af den kommunale økonomi? skriver FOA-formand Mona Striib.
Fra sidste års økonomiaftaleforhandlinger mellem regeringen og KL. Men et spørgsmål udestår også i år: ”Kan der ikke snart findes et flertal, der både kan og vil gøre op med budgetlovens ødelæggende virkning på styringen af den kommunale økonomi?” skriver FOA-formand Mona Striib.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Klumme/ Kommunerne skal have lov at bruge af de penge de har

Klumme/ Kommunerne skal have lov at bruge af de penge de har

12. maj 2024
Mona Striib
MONA STRIIB
FORBUNDSFORMAND I FOA, FORMAND FOR
FORHANDLINGSFÆLLESSKABET
Email

Dette er et debatindlæg og udtrykker alene skribentens holdninger.
Har du selv et debatindlæg inden for Kommunen.dk’s interesseområder, kan du sende det til debatognavne@ kommunen.dk

Der er brug for mere fleksible flerårige budgetrammer, så kommunerne kan overføre midler mellem de enkelte budgetår, skriver FOA-formand Mona Striib.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Så forhandles der igen om de kommunale budgetter!

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.