Kommunen.dk
MENU

Hjørring trak udbud tilbage

Hjørring trak udbud tilbage

Den offentligt målrettede lederuddannelse kunne ikke konkurrere med priserne i professionshøjskolerne. Så Hjørring annullerede sit udbud.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Efter at have sat et udbud for kurser på den offentlige lederuddannelse i søen fortrød Hjørring Kommune. De indkomne tilbud var simpelthen ikke konkurrencedygtige med de priser, som kommunen kunne få på de traditionelle diplomuddannelser.
”De tilbud, vi fik hjem, var dyrere end det, vi giver for den diplomuddannelse, vi normalt sender vores ledere på. Med de økonomiske vilkår, vi har her i kommunen er vores vurdering, at det er det billigste tilbud, der bliver valgt, når ledere sendes på uddannelse,” siger Hjørrings arbejdsmiljøchef, Kurt Larsen.
Forventningen til udbuddet var, at der ville komme tilbud, der økonomisk kunne matche, hvad kommunen ellers kunne købe sig til på almindelige markedsvilkår. Men det fik man altså ikke.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.