Politik fra rødderne

Valgkomet hidkaldt til hjembyen

Jacob Bjerregaard (S) var spået en lovende fremtid som folketingsmedlem, men har nu prioriteret at stille op som borgmester i Fredericia.

 ugens uundgåelige

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Du er af flere blevet spået en lovende fremtid i Folketinget. Hvilke overvejelser har du gjort dig i forhold til din fremtidige karriere?

- Jeg har altid været et meget omstillingsparat menneske. Og jeg har aldrig stillet op til Folketinget for at sidde derinde, til jeg blev båret ud. Jeg havde nok regnet med, at jeg skulle sidde derinde i længere tid, end jeg måske kommer til, men når der byder sig spændende opgaver på vejen, og min hjemby står og kalder på mig samlet, så må jeg spørge mig selv, om det er nu, jeg skal slå til, og om det er nu, at jeg skal gøre den forskel.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57