Politik fra rødderne

Ud med papir – ind med iPad

Kommunalbestyrelsen i Frederiksberg har snart lavet sit sidste æseløre. Fremover vil dagsordener og bilag alene blive udsendt i et digitalt dagsordensystem, der lander på politikernes iPad.

 digitalisering

Af Redaktionen | [email protected]

Frederiksberg Kommunes såkalte ’digtale politikerløsning’ handler ikke om at udskifte kommunalbestyrelsen med robotter, men om at indføre et papirløst dagsorden-system til gavn for økonomi, miljø og politikernes effektivitet og arbejdsglæde.

”Jeg er helt sikker på, at vi kan forbedre arbejdsbetingelserne for politikerne. Det er let at bladre rundt i, du kan skrive noter, og alt bliver gemt, så du kan hurtigt finde tilbage i gamle notater. Det er en klar fordel,” siger Bjørn Thomsen, servicedirektør i kommunen, og fortsætter:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57