Kommunen.dk
MENU
Nadia Nadim og Danmarks øvrige nye fodboldhelte, som her blev hyldet i Viborg, kan ikke skaffe flere pigemedlemmer til landets fodboldklubber alene. Men kommunerne og klubberne kan godt udnytte solstrålehistorien.  Foto: Ernst Van Norde
Nadia Nadim og Danmarks øvrige nye fodboldhelte, som her blev hyldet i Viborg, kan ikke skaffe flere pigemedlemmer til landets fodboldklubber alene. Men kommunerne og klubberne kan godt udnytte solstrålehistorien. Foto: Ernst Van Norde

Kommuner kan udnytte kvindernes EM-triumf

Kommuner kan udnytte kvindernes EM-triumf

Kvindelandsholdet har med EM-sølvmedaljen i Holland for alvor skabt folkelig respekt for kvindefodbold. Kommunerne kan ride med på bølgen og udnytte kvindelandsholdets succes til at få flere piger til at spille fodbold, lyder det fra DBU.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Nadim, Harder & Co. scorede både sølvmedaljer og danskernes anerkendelse ved EM i Holland. Siden de kom hjem til Danmark, har de skrevet autografer, spist rådhuspandekager og solet sig i befolkningens hyldest.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.