Kommunen.dk
MENU

DK Havenergi og DK Vindkraft bliver gratis

DK Havenergi og DK Vindkraft bliver gratis

Det bliver nu muligt for alle at læse de to nye medier DK Havenergi og DK Vindkraft.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De fleste virksomheder, organisationer og myndigheder har sendt flest muligt på hjemmearbejde, så det kun er personale med kritiske funktioner, der møder ind. På DK Havenergi og DK Vindkraft har vi et ønske om styrke beslutningerne og gøre hverdagen for alle bedst mulig – også under pandemien.
 
Siden 19. februar har folk, der arbejder med offshore og vindkraft, kunnet holde sig orienteret på de to nye medier DK Havenergi og DK Vindkraft. Omkring 1.000 personer bruger dagligt de to medier.
 
Så mens corona lukker Danmark ned, vil DK Havenergi og DK Vindkraft kunne læses af alle uden brug af login. Det er en god ide at tilmelde sig nyhedsbrevene fra DK Vindkraft og DK Havenergi. De er gratis, og det bliver de ved med at være.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.