Kommunen.dk
MENU

Debat/ Skal vi vælge Europa til eller fra?

Debat/ Skal vi vælge Europa til eller fra?

18. okt. 2015
Bjarke Møller
BJARKE MØLLER
DIREKTØR, TÆNKETANKEN EUROPA
Email
Den proeuropæiske Tænketanken EUROPA er grundlagt af Dansk Industri og CO-industri for at kvalificere den danske Europa-debat på et fagligt velfunderet grundlag.
”Nu har vi så fået mulighed for faktisk at praktisere den form for EU-politik i tilvalgsordningen, og EU har strakt sig lige så langt for at imødekomme os. Præcis som de EU-skeptiske briter. Alligevel fører de danske EU-skeptikere nu kampagne for et nej og siger, at det vil gå gruelig galt.“

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er ikke bare Danmarks fortsatte deltagelse i det europæiske politisamarbejde, Europol, der står på spil, når danskerne den 3. december skal afgive deres stemme ved folkeafstemningen. Det er også en dag, der kan definere dansk europapolitik de næste mange år. Vil Danmark vende ryggen til EU-partnerne, eller vil danskerne sige ja til at omdanne det gamle retsforbehold til en tilvalgsordning? En del vælgere vakler, for mange tager ikke stilling til Europa i dagligdagen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.