Af Per Møller Janniche
 | 
Chefkonsulent, KLK - KLs konsulentvirksomhed
Et ledelsesgrundlag er kun godt, så længe det fremmer den ledelse af hverdagen, der understøtter de strategiske sigtelinjer, visioner, mål, resultater, samarbejde og trivsel med videre.
'Et ledelsesgrundlag er kun godt, så længe det fremmer den ledelse af hverdagen, der understøtter de strategiske sigtelinjer, visioner, mål, resultater, samarbejde og trivsel med videre.'
Foto: Maskot/Ritzau Scanpix

Simple, men effektive smutveje til forandring

Baseret på mange års erfaringer oplister KLK-chefkonsulent ti simple greb, som kan givet nyt ledelsesgrundlag liv i praksis.

De fleste kan nok nikke genkendende til dette paradoks: Ledelsesgrundlaget er formuleret, og nu skal den ledelsesmæssige praksis løftes. Men bum - så rammer hverdagen, og intentionerne drukner stille og roligt i mails og møder. 

Mange organisationer har udformet et ledelsesgrundlag. Nogle er ret så komplekse med færdigheder, arbejdsværdier og prioriteringer fordelt på ledelsesniveauer. Andre er mere enkle tekster, som på en side eller to fremhæver, hvad man gerne vil prioritere i handling og mindset på enten fælles organisatorisk niveau eller på team- og enhedsniveau. 

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Organisation & ledelse

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57