Politik fra rødderne

Jonas Keiding Lindholm

Generalsekretær for Red Barnet
Jacob Bundsgaard

Borgmester, Aarhus Kommune
Udsatte børn kan finde stærke fællesskaber i for eksempel fodboldklubber, hvis frivillige og offentlige kræfter arbejder sammen. Arkivfoto.
Udsatte børn kan finde stærke fællesskaber i for eksempel fodboldklubber, hvis frivillige og offentlige kræfter arbejder sammen. Arkivfoto.
Foto: Gregers Tycho / Ritzau Scanpix (arkiv).

Kommuner og frivillige skal sammen skabe nye veje til velfærd

Potentialet for at udvikle flere samskabende løsninger er enormt. Løsninger, hvor vi får bygget solid bro mellem de frivillige og offentlige kræfter – for og sammen med udsatte familier, skriver Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus (Europæisk Frivillighovedstad 2018), og Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær for Red Barnet og medlem af Frivilligrådet.

Hver uge går ni-årige Nikolaj til fodbold i Aarhus og drømmer om en fremtid som sine VM-helte. Klubben giver ham fællesskab og kammerater.

Red Barnets indsats ’Plads til Alle’ og Aarhus-projektet ’ForeningsMentor’ sørger sammen for, at en frivillig voksenven følger Nikolaj til træning. DBU har rustet klubben til at tage godt imod ham. Og Aarhus Kommune har visiteret drengen til tilbuddet og betaler kontingentet.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Log ind på
Glemt kodeord?

Børn & unge

Innovation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57