Af Lene Lavaetz
 | 
Innovationschef, Vejle Kommune
Iværksætterne i Spinderihallerne kan noget med passion og samarbejde, store etablerede virksomheder gerne tager ved lære af, skriver Lene Lawaetz.
Iværksætterne i Spinderihallerne kan noget med passion og samarbejde, store etablerede virksomheder gerne tager ved lære af, skriver Lene Lawaetz.
Foto: Spinderihallerne

Grusomme spørgsmål og utænkelige tanker skaber vækst

Tal er trygge, men måler kun det kendte og forudsigelige, skriver Lene Lawaetz, innovationschef i Vejle Kommune og leder af det kreative iværksætterfællesskab Spinderihallerne i Vejle, hvor store private virksomheder nu også tager vildskaben til sig.

’Hvad er vækstraterne for jeres virksomheder? Måler I på, om det virker, det I gør?

Den slags spørgsmål får jeg ofte, når jeg viser gæster rundt i Spinderihallernes iværksættermiljø, og selvom de kan være relevante, så ærgrer de mig faktisk. For de foregriber ikke de virkeligt store udfordringer vi står over for i fremtiden – her i hallerne, i Vejle og i verden. En anden betænkelighed er, at jeg med den slags spørgsmål, som leder af både iværksættermiljøet og Vejle Kommunes innovationsafdeling, slipper for nemt om ved det. Gode vækstrater og fine barometermålinger, jo! - det har vi da haft i Vejle de seneste år, men de er ikke nødvendigvis et udtryk for, at jeg har gjort mit arbejde godt nok.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Arbejdsmarked

Innovation

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57