Jacob Bundsgaard

Borgmester, Aarhus Kommune
Bünyamin Simsek

rådmand for Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
Per Overgaard Pedersen, chefingeniør hos Aarhus Vand, viste gæsterne fra Ghana rundt på et af verdens mest bæredygtige renseanlæg, Marselisborg. 
Per Overgaard Pedersen, chefingeniør hos Aarhus Vand, viste gæsterne fra Ghana rundt på et af verdens mest bæredygtige renseanlæg, Marselisborg. 
Foto: Jesper Heldgaard

Derfor bidrager Aarhus til rent drikkevand og sanitet i Indien, Sydafrika og Ghana

Omkring 2,2 milliarder mennesker rundt omkring i verden mangler adgang til rent og sikkert drikkevand. Det arbejder Aarhus Kommune aktivt på at gøre noget ved.

I Danmark er det er svært at forestille sig, at mere end hvert fjerde menneske på kloden må undvære den luksus, vi danskere har vænnet os til som en selvfølge, rent drikkevand.

At 2,2 milliarder mennesker mangler adgang til rent og sikkert drikkevand, kan vi nøjes med at konstatere, men vi kan også vælge at engagere os i kampen for at skaffe nogle af verdens mindre privilegerede mennesker bedre adgang til rent drikkevand. Det har Aarhus Kommune valgt at gøre som et af vores helt konkrete bidrag til at nå de verdensmål, stats- og regeringschefer fra mere end 190 lande vedtog i FN i 2015. 

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Energi & forsyning

Klima

Teknik & miljø

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57