Politik fra rødderne

Af Maria Steno
 | 
Kommunikationsrådgiver og tidligere kommunalpolitiker, Selvstændig
Når vi skal arbejde mere tværgående med udgangspunkt i borgernes behov, så skal der også arbejdes mere på tværs af politiske udvalg. Det hænger sammen,’ sagde Vejles kommunaldirektør Niels Ågesen på årets ledertræf.
'Når vi skal arbejde mere tværgående med udgangspunkt i borgernes behov, så skal der også arbejdes mere på tværs af politiske udvalg. Det hænger sammen,’ sagde Vejles kommunaldirektør Niels Ågesen på årets ledertræf.
Foto: Mette Mørk, Ritzau Scanpix

Værd at tage med videre fra KL's ledertræf

Deltagerne kom vidt omkring, men sjældent i dybden. Maria Steno har samlet syv tankevækkende, men spredte pointer fra dette års ledertræf i Odense.

   Kommunen skal være foran, men vi skal ikke komme så langt foran, at vi ikke kan vende os om og se borgerne i øjnene...

Tiden var sat af til at reflektere over ledelse, men reelt surfede vi på overfladen med helt korte oplæg og interviews på ledertræffet 2019. Temaet var ledelse med mening. Men den røde tråd blev ikke holdt. Dagen mindede mest af alt om et feed på Linkedin. Vi mødte et stort udvalg af offentlige ledere, et par forskere og nogle konsulenter, som talte om alt fra dataledelse og personlig gennemslagskraft til paradoksledelse. I nogle tilfælde var smagsprøven nok, men oftest havde jeg hellere hørt mere end flere.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Log ind på
Glemt kodeord?

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57