Politik fra rødderne
Af Marina Janell
 | 
Landsforkvinde, DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom
For unge med flygtningebaggrund er kommunernes integrationsindsats særlig vigtig, skriver dansk Flugingehjælp ungdoms forkvinde Marina Janell. Billedet stammer fra et møde om helhedsplanen i Gellerup, Aarhus.
Foto: Christian Klindt Sølbeck, Ritzau Scanpix

Giv Mohamed noget at drømme om

Med Finanslovsaftalen 2019 står unge med flygtningebaggrund tilbage som taberne. De bliver tvunget til at leve i uvished, truet med hjemsendelse og frataget deres drømme om fremtiden, skriver Marina Janell, Landsforkvinde i Dansk Flygtningehjælp Ungdom.

   Så hvor er kommunerne henne i debatten, når Christiansborg-politikerne fjerner betingelserne for at løse en kommunal opgave? Det er grundpræmissen for integration, der bliver udfordret og elimineret.

Jeg er 25 år og jeg drømmer hver dag. Jeg drømmer om min fremtid. Om hvordan min familie kommer til at se ud. Om jeg bliver boende i København eller flytter til Ejby. Og om hvad jeg gør den dag, min uddannelse stopper.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Integration


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57