Af Marina Janell
 | 
Landsforkvinde, DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom
For unge med flygtningebaggrund er kommunernes integrationsindsats særlig vigtig, skriver dansk Flugingehjælp ungdoms forkvinde Marina Janell. Billedet stammer fra et møde om helhedsplanen i Gellerup, Aarhus.
For unge med flygtningebaggrund er kommunernes integrationsindsats særlig vigtig, skriver dansk Flugingehjælp ungdoms forkvinde Marina Janell. Billedet stammer fra et møde om helhedsplanen i Gellerup, Aarhus.
Foto: Christian Klindt Sølbeck, Ritzau Scanpix

Giv Mohamed noget at drømme om

Med Finanslovsaftalen 2019 står unge med flygtningebaggrund tilbage som taberne. De bliver tvunget til at leve i uvished, truet med hjemsendelse og frataget deres drømme om fremtiden, skriver Marina Janell, Landsforkvinde i Dansk Flygtningehjælp Ungdom.

   Så hvor er kommunerne henne i debatten, når Christiansborg-politikerne fjerner betingelserne for at løse en kommunal opgave? Det er grundpræmissen for integration, der bliver udfordret og elimineret.

Jeg er 25 år og jeg drømmer hver dag. Jeg drømmer om min fremtid. Om hvordan min familie kommer til at se ud. Om jeg bliver boende i København eller flytter til Ejby. Og om hvad jeg gør den dag, min uddannelse stopper.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Integration

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57