Politik fra rødderne

Af Janne Winther Jørgensen
 | 
Statskundskabsstuderende, Den Gønne Studenterbevægelse
De unge vil have klimaet på dagsordenen, og deres grønne bølge kommer til at ramme etablerede politikere og ledere pludseligt, hvis de tøver for længe, forudser Janne Winther Jørgensen.
De unge vil have klimaet på dagsordenen, og deres grønne bølge kommer til at ramme etablerede politikere og ledere pludseligt, hvis de tøver for længe, forudser Janne Winther Jørgensen.
Foto: Jens Dresling, Ritzau Scanpix (arkiv)

Fremtidens politikere skal kunne holde klimakursen

Danske kommuner er godt i gang, men mangler stadig rubusthed i klimaindsatsen, skriver talskvinde for Den Grønne Studenterbevægelse.

   Hvis ikke politikere og ledere tager teten og holder op med at forlade sig på lad-sig-gør-lig-hedspolitik, performance-management, målstyring og cost-benefit-analyser, så kommer den grønne bølge til at ramme pludseligt.

Når klimaforandringerne kommer tæt på og truer vores fremtid, har vi alle brug for råd og vejledning fra instanser, der er tæt på os. Vi har brug for, at lokalpolitikere og det kommunale embedsværk tager udfordringerne op, planlægger, koordinerer og styrer vores fælles initiativer, så vi kan imødekomme klimaforandringerne og nå sikkert i mål med en bæredygtig omstilling af det danske samfund.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Energi & forsyning

Klima

Organisation & ledelse

Undersøgelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57