Maria Steno

Kommunikationsrådgiver og tidligere kommunalpolitiker, Selvstændig
Maria Steno

Kommunikationsrådgiver og tidligere kommunalpolitiker, Selvstændig
Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men KLs nye formand, Jacob Bundsgaard (S), smed faktisk det formelle jakkesæt i forbindelse med topmødet i Aalborg. Under skjorten bar han en t-shirt med påskriften I <3 KL.
Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men KLs nye formand, Jacob Bundsgaard (S), smed faktisk det formelle jakkesæt i forbindelse med topmødet i Aalborg. Under skjorten bar han en t-shirt med påskriften 'I <3 KL'.
Foto: Henning bagger, Ritzau Scanpix

Kærlighed uden rygmærker i kommunepartiet 

En politisk fordragelig, men også lidt tam omgang. Sådan beskriver Maria Steno KL-topmødet i Aalborg, hvor politisk uenighed rutinemæssigt blev nedtonet.

 Vi skal ikke tage det så tungt, når vi bliver kritiseret af smagsdommere for at tilhøre kommunepartiet. Vi skal være stolte af det. Vi er stærkest, når vi lægger rygmærket i våbenhuset og samarbejder på tværs af partiskel for at levere den bedste velfærd til borgerne.

Intet er så godt til at skabe sammenhold som en ydre fjende.
Så de indre magtkampe i partierne og mellem kommunerne i udligningsdebatten blev effektivt nedtonet på KLs topmøde, hvor formanden stædigt fastholdt kommunernes fælles front mod regeringen suppleret med lidt opgavetyveri hos regionerne. KLs lockout af medarbejderne blev til manges skuffelse stort set kun diskuteret i krogene. 
Sammenholdet var i fokus.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Kommunikation

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.


Læs også:

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57