Politik fra rødderne

Heldigvis findes der politikere, som lytter til dem med fødderne på jorden og hænderne i bolledejen, skriver én af LO Ungdoms bnnerførere ved OK18 i dette indlæg.
Heldigvis findes der politikere, som lytter til 'dem med fødderne på jorden og hænderne i bolledejen', skriver én af LO Ungdoms bnnerførere ved OK18 i dette indlæg.
Foto: Martin Fyhn Lykke Lladó, Ritzau Scanpix

Faglig viden er fornuft på et sølvfad

Politikere bør interessere sig mere for offentligt ansattes viden og erfaring - og mindre for tørre tal, skriver kok og fagpolitisk meningsdanner i LO Ungdom.

   Vi har brug for at høre, hvorfor det er fjollet at bygge nedsænkede cykelstativer, så alt skrald fra Nørreport bliver samlet der. Vi har brug for at høre, hvorfor man ikke skal implementere et IT-system, der ikke virker, på hospitalerne.

Jeg er heldig. Jeg er udlært kok, ansat som madfar i en daginstitution og har ikke mærket uretfærdigheder trukket ned over ørerne på mig på samme måde, som mine kolleger har.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked

Kommunikation

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57