Af Meta Fuglsang
 | 
Folketingsmedlem
Som SF’s kommunalordfører kæmper jeg for at sikre velfærd, vækst og udvikling i alle egne af Danmark. Min store drivkraft som politiker er at være med til at forandre samfundet, så alle får så gode betingelser som muligt.Den borgerlige regering har skabt større ulighed og dårligere økonomi i kommunerne, og deres centraliseringspolitik har været en katastrofe for Danmarks yderkommuner. Jeg vil derfor knokle for at skabe en ny og bedre velfærd i kommunerne og bedre job- og uddannelsesmuligheder.Jeg er født i Svebølle, og har boet i Vestsjælland til jeg flyttede hjemmefra. I det meste af mit voksne liv har jeg boet i Vordingborg, hvor jeg i 10 år var byrådsmedlem, så jeg kender forholdene i provinsen.Jeg er uddannet som advokat og lærer, men har siden september 2010 været medlem af Folketinget for SF. Og så er jeg mor til 3 drenge.

Det er ikke manden på gulvet, vi skal være efter.

Det er på ingen måde til diskussion, at Brønderslevsagen er en grufuld sag.

Når det er slået fast, vil jeg sige, at det altid er uretfærdig, når enkelte medarbejdere bliver udstillet, sådan som det var tilfældet i DR's dokumentar.

Det bør ikke være den enkelte sagbehandler, der er til diskussion. I stedet skal vi kigge længere oppe i rækkerne og se, om de vilkår sagsbehandlerne arbejder under er rimelige i forhold til det ansvar, de har. Fx har en sagbehandler i gennemsnit kun 12 min. til borgeren, mens de resterende 48 min. bliver brugt foran computeren.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57